Kosttilskud for sundhed – Hvordan vores kroppe påvirker proteinformationer

Alt det protein, vi har brug for, kan findes i de fødevarer, vi spiser. De er afgørende for vores krop til at fungere dag til dag med det stofskifte, vi har. Vores kroppe kræver protein til forskellige biologiske processer. Det er ikke noget, vi skaber. Forskellige grupper har forskellige proteinkrav, såsom atleter, mennesker, der træner, dem, der reparerer deres muskler, seniorer, der ønsker at tabe sig og slankere.

Børn er forsynet med daglige vitaminer, mineraler og proteintilskud fra en ung alder for at hjælpe dem med at forblive sunde. Vi har brug for forskellige niveauer af næringsstoffer, som vi alder for at holde os i gang og bekæmpe virkningerne af aldring. Kig efter produkter, der passer til din alder og give den korrekte mængde næringsstoffer, når du vælger kosttilskud til dine ernæringsmæssige behov. De bør ikke kun kompensere for eventuelle ernæringsmæssige mangler, men også give alt, hvad vi har brug for for at udføre vores daglige liv.

Kig efter naturlige produkter, der ikke indeholder mange kunstige tilsætningsstoffer, når du vælger kosttilskud til vores ernæringsmæssige behov. Dette gælder især for seniorer, der ønsker at tabe sig og holde sig aktive. Den bedste måde at holde din krop fungerer på sit højeste effektivitet er med naturlige protein pulver. For aktive kvinder, der ønsker at nå deres fitness mål, er det det bedste supplement.

Naturlige protein pulver kosttilskud tilbyder mange fordele, herunder at være allergivenlige, luftige-fri, høj i opløselige, og uopløselige fibre, samt en lang række andre fordele. De hjælper fordøjelsen og hjælper med assimilering næringsstoffer som calcium, jern og zink. De er også godt tempo til at støtte i fordøjelsen, hvilket betyder, at de kan absorbere produkter mere effektivt og give os mere energi. De leveres direkte til blodbanen uden om fordøjelsessystemet. Dette er en af deres største fordele. Kroppens stofskifte er faktisk steget ved denne omgåelse af fordøjelsessystemet, da de fleste vitaminer og mineraler bliver absorberet direkte ind i blodbanen.

Alle er på udkig efter de mest effektive naturlige protein pulvere, da de bliver mere kendt. I de seneste år har vi været informeret om de værdifulde og essentielle mineraler (phytonutrients), som naturlige proteinpulvere leverer.

Selvom der er mere end 13.000 medicinske papirer, der diskuterer fordelene ved visse proteintyper, insisterer læger og andet sundhedspersonale på, at vi skal få dem gennem vores kost. Disse ord betyder, at selvom det er muligt at opnå de næringsstoffer, vi har brug for fra fødevarer som kød, fisk og mejeriprodukter i optimale mængder, har ikke alle vist sig at komme fra naturlige kilder.

Zink er det første af disse mineraler, vi vil diskutere. Zink er en væsentlig bestanddel af over 300 enzymer i menneskekroppen. Det er også påkrævet af hver celle for en række fysiologiske processer. Zink er afgørende for over 300 immunfunktioner, herunder fremstilling af røde blodlegemer og montering mod vira og bakterier.

Voksne mænd kræver 15 mg zink dagligt, mens voksne kvinder kræver 13mg. Zink kan betragtes som en “anti-aging mineral”, fordi det har vist sig at helbrede og reparere beskadigede celler. Dette er ofte afgørende for reparation af mange typer af kræft.

Voksne mænd kræver 15 mg zink dagligt, mens voksne kvinder kræver 13mg. Zink er en anti-aging mineral, fordi det kan helbrede beskadigede celler og ofte spiller en afgørende rolle i reparationen af mange kræftformer.

Selv om mængden af zink er nødvendig for at forhindre klinisk hypothyroidism eller makuladegeneration er ikke tilstrækkelig, tilstrækkelig zink indtag kan øge resistens over for sygdomme, skærpe hukommelsen, og forbedre libido. På grund af hyperaktiv lidelse kræver børn zink til hyperaktivitet. Mange forskere mener, at et dagligt supplement kan vende denne betingelse.

Vitamin B6 og B12 Vitaminer har vist sig at forbedre hjernens funktion og klarhed. Disse vitaminer er afgørende for bipolar lidelse og har vist sig at reducere angst og nervøsitet. Undersøgelser har vist, at depression syge er mangelfuld i disse vitaminer. Det er værd at tage et vitamintilskud eller et B-kompleks for at afhjælpe problemet.

Vitamin B12 og folinsyre kan kombineres for at korrigere anæmi. De hjælper også med at opretholde cellernes integritet, især nerveceller. Folinsyre er afgørende for kvinder planlægger at blive gravide og anbefales stærkt til gravide kvinder.

Skriv kommentar