Sådan undgår du dårlige vaner

For nylig læste jeg en artikel, der drøftede betydningen af forebyggelse over helbredelse. Det fik mig til at undre mig over konsekvenserne for samfundet i dag. Artiklen erklærede dog, at det er mere effektivt at forhindre dårlige vaner end at ændre dem.

Overvej, hvordan du kan bruge dette i dit daglige liv.

Sylvia BP udtalte, at det var vigtigt at finde balance i ens personlige og professionelle liv. Hun understregede også, at kvaliteten af det, du skaber i dit eget liv, aldrig er lige. Hvordan kan det gøres for at arbejde for os? Det er umuligt at gøre det, men det er et vigtigt emne. Så hvorfor ikke tage et øjeblik og se på vores arbejde og se, om det passer sammen med, hvad vi ønsker for vores organisationer eller os selv?

En af mine venner sagde til mig: “Vores familie ændrer sig hvert år.” Jeg tog en beslutning tidligt i mit liv om at foretage ændringer i, hvor jeg boede, undtagen når vi flyttede ud fra vores døtres værelser eller grundskoler og andre steder, som vi potentielt kunne gøre en forskel på. Vi føler, at vi konstant skubber vores bevidsthed ud af vores sind og ud af os selv.

Nylige undersøgelser af kriminalitetsstatistikker i Nordamerika har vist, at alle er nødt til at forstå begrebet engagement.

Undersøgelser har vist, at tillid, medfølelse og åbenhed er rangeret højere end økonomisk succes, tilknytning til visse grupper, eller endda at tjene penge. Mennesker, der er forpligtet til god opførsel, vil få større succes med at finde dem og vedligeholde dem.” (2)

En anden grund til, at folk føler sig utilfredse eller vrede, er fordi de kan se, at der er mere i dem end deres eget selv. Mange mennesker tror, at dit arbejde ikke altid er hovedfokus i din virksomhed. Det er svært at vide, hvornår det føles som om du er i centrum af din uge, måned eller dag.

Når du udvikler en holdning, kan du forpligte dig. Det er bedst at være en kærlig leder. Dette vil hjælpe dig med at slappe af og finde en sund balance mellem, hvad du skal gøre, og hvad du ikke bør gøre. Du vil være fuld af glæde og presse på for retfærdighed og retfærdighed.

Et stykke om “Ego House” påpegede, at folk ikke ønsker at være velhavende, men at de er forelsket i tanken om at være rig. Dette princip kunne også anvendes til at tjene penge. Det er muligt at ændre omfanget af dit arbejde og være mere fokuseret på, hvad du værdsætter, og hvad der er bedst for dig og din familie. Det kan gøre en enorm forskel i dit liv.

Sylvia BP erklærede, at “et andet niveau af lykke” er godt for hende. Lad os bare sige, at jeg spurgte dig, hvad dine forretningsmål er, og hvordan du planlægger at komme dertil. Jeg gav dig ikke alle svarene.

“Det første skridt til at nå et mål (et mål kan beskrives som en sti eller en vej), er at sikre, at du ved præcis, hvad du gør. ” (4)

Du vil være på din vej, når du har en klar plan, som er en forpligtelse, og en virksomhed / liv / forretningsplan, uanset om det er din eller en andens.

Lad ikke din plan få dig til steder, du ikke ønsker at gå, hvis du truer sikkerheden i planen. Din plan vil være tilstrækkelig til at guide dig og give dig dette sikkerhedsniveau. Hvilken en ville det være?

Det er ikke det, man ikke kan undvære, det er vigtigt. Kunde lykke er den ultimative belønning.

Skriv kommentar