Sund Hund Behandler – Er du klar over, hvordan de areolate til din hunds sundhed?

Sund hund behandler, ligesom med mennesker, er ikke en enevælde, men snarere et spejl til din egen adfærd. Hvis du spiser en højt forarbejdet take-out kost fra fastfood leddene, vil det ikke skade din krop i hvert fald. Det samme kan siges om hunde godbidder. Mange godbidder er dog ekstremt højt fedtindhold og har højt sukkerindhold. Det er derfor, de kaldes sunde hunde godbidder; du er for det meste ikke at give din hund noget, der ville tilskynde ham til at ville være sammen med dig, snarere, han er bare at få en smagsprøve på noget, som han mener, han burde, og du kan hjælpe med at imødegå denne adfærd ved hierarki-genopfriskningskursus, hunde flytte i pakker, og er en af dem. At være pack leder, skal du bevare din status, i det mindste til din alfa hund, og han vil se til dig for vejledning om, hvordan man opfører sig. Faktisk vil han endda forsøge at efterligne dig, bare for at føle sig sikker på, at du stadig er på toppen af tingene.

Når du forsøger at slide over disse begreber, du sandsynligvis ikke tager dem til hjerte, og dette kan føre til komplikationer. I stedet skal du kigge efter vaner, der ligner eller er omtrent de samme som de dårlige vaner, du vil fjerne hos din hund. For eksempel, hvis din hund nyder overdreven slikke af hans poter, så din hund kan udvise tvangspræget eller kompulsiv lidelse, når han tygger på en knogle eller en pind – selv om det virkelig kan være hans måde at afværge kedsomhed og fristelse. Hvis du “fanger” din hund tygge på noget, en hæk og hurtig “nej” vil normalt være nok. Hvis din hund er at fjerne i huset (bang! ), er det generelt en god idé at mærke ham (eller sætte ham udenfor, for eksempel) og derefter anvende elimination kommando.

Hunde er vanedyr- ligesom os, de beder om trøst. En virkelig sund hund vil ikke ønsker at blive set spise fedt eller dovne knogler – hvad han ønsker at blive set gøre, er, hvad han normalt elsker at gøre, sammen med en træt bark eller to. En virkelig sund hund vil snorke fra ren og skær kedsomhed … og forudsat at han har masser af knogler at tygge på, det vil sige. Når du ser din hund tygge noget, han ikke burde være, er det en ideel mulighed for at kvæle problemet i opløbet; Til den tid vil han være trænet til at forstå, at han ikke kan tygge noget, hvis han ikke vil bide.

At forstå, hvad din hund måske tænker, ligger ofte uden for rammerne af en enkelt artikel; Der er dog et par fælles mønstre at observere. Hvis din hund udviser tegn på sygdom, er det generelt en god ide at konsultere en dyrlæge. Hvis din hund simpelthen er alt for aggressiv omkring andre hunde, eller bare ikke kommer sammen med andre, kan dette være et godt tegn på, at der er noget galt. Nogle gange er det et spørgsmål om, at de bare ikke kommer sammen med andre kæledyr. I sådanne tilfælde kan det være en god ide at deltage i lydighedsklasser eller få en træner til at holde godt øje med din hund.

Det kan være lærerigt at observere din hunds adfærd, når du forsøger at missionisere dine egne handlinger. Hvis din hund forsøger at angribe en anden hund, er det sandsynligt, at han har set sin andel af andre sådanne hunde, og hans adfærd taler højere end ord. Hvis han får lov til at være for aggressiv, og en træner ikke er til rådighed til at afskrække ham fra håndtaget, kan din hund få det bedre af det. Hunde, som mennesker, kan trænes. Kedsomhed, ophobet energi, selvrelaterede negative følelser og ineffektive forsøg på at kommunikere behøver ikke at være en effektiv opskrift på at opnå succes med din hunds adfærd.

Bedste venner er ikke altid kæledyr: Nogle gange kan din hund være din bedste ven, og det kan betyde alt fra en bedste ven til en bedste kulør lavet i himlen. Du ønsker måske, at din hund bliver i huset som et sikkerhedstæppe i tilfælde af tordenvejr, eller at den holder en skål mad ved hånden i tilfælde af en større krise. At være i stand til at afhænge af din hund for sådanne handlinger, dog burde være din første prioritet, ikke en hindring.

Hvad du lærer din hund

Hjørnetænder kan naturligvis læres at elske noget mere end at komme sammen i det menneskelige samfund, men det er ikke pointen. Du lærer din hund som svar på kommandoer, du giver ham, og din hund vil reagere på det. Han vil prøve at forstå, hvad du vil have af ham, og det kræver en vis tålmodighed fra din side. Når du lærer din hund at elske, lærer du ham at være en bedste ven – eller en person, der kan være en bedste medarbejder.

Skriv kommentar