Virker nattecreme med renovage?

Telomere kan behandles med nat anti-aging cremer, der omfatter renovage. Telomere er den gentagne sekvens af DNA, der er i tilbagegang. Forskere fandt, at virkningerne af renovage kan ses efter blot 24 dage for at bruge nat anti-ageing creme med renovage.

Cellens effekt på Telomere Repair

På bare 28 dage tikker DNA-replikationsuret. Telomere reparation spiser væk på det. Du kan se reparation som sport på huden eller hævelse af kollagen og elastin. Huden fremstår grovere og mindre elastisk.

Hvad gør reparation?

Denne proces foregår på DNA-niveau. Hver telomere fungerer som en lille foldet finger. Telomere hopper ikke tilbage til den oprindelige position, hvis den er reduceret i længden. Det skubbes til slutningen af cellen. Dette kan være en position, der tilhører et kromosom med et par gener kaldet en kræftcelle.

Hver celle i telomeren kan have et gen, der bestemmer den alder, hvor den vil dø. En celle med en stor telomere vil kun have omkring 1.000 gener.

Hvordan kan renovering forbedre tilstanden af telomerer

Når det gøres ordentligt, renovering kan øge antallet af kræft celledødsfald

Celler i kroppen er underlagt en vis periode med aldring og vil ældes i samme tempo, uanset hvor længe ens Telomere er. Forskning har vist, at cellerne ældes langsommere, hvis telomeren repareres. Dette skyldes, at det reparerede DNA har en længere varighed i telomere vedligeholdelse og spiller en rolle i styringen af aldring.

Cellulær produktion og garvning

Telomeres faldende skyldes produktionen afular produkt. Dette sker, fordi vores kroppe ikke er i stand til at opdele uden en celle telomere. Dette forårsager en mangel på telomerer, som kan føre til døden.

Også en telomere kan ikke oprettes kunstigt. Det skal repareres ved hjælp af specifikke enzymer. Telomere vedligeholdelse er en væsentlig del af at opretholde en telomere. Forskning har vist, at supplere med aomeletion piller rige ethyluronsyrer kan stimulere telomere bevarelse uden behov for en kunstig en.

Er denne effekt kun forekomme i dårlig kvalitet hud?

Folk vil blive fristet til at bruge aoneybee roll, som er et fancy navn til en kollagen behandling, fordi det anbefales af dårlig kvalitet magasiner og internettet.

En honningbirulle er et godt valg af mange grunde. Det har forskellige antiinflammatoriske, antioxidant og andre elementer, der kan reducere tegn på aldring.

Det betyder ikke noget, hvis du spiser det med fuld mave, som du vil drikke det i. Anti-Agingheads bør overveje en fuld mave, før de fortsætter.

Den tid, der kræves til behandlingen, er også et plus. I stedet for at være vin, er der en pille kaldet en bar ingen.

Til dit første acidophilus forbrug skal du bruge 3 mavepiller. Disse bør tages 2 timer fra hinanden. Det tager cirka 2 timer at sluge p-piller og 1 time at tage det.

Vedligeholdelse: 1 pille hver 3-4 timer for i alt 9 doser.

Kan Honey withEGCGigate Acne

EGCG (epigallocatechin-3-gallat) er den menneskeskabte ingrediens, der bruges i cremen. Det består af økologisk bi honning og blommer. Den indeholder også tryptofane og polysaccharider.

Disse egenskaber er designet til at forbedre hudens tilstand og reducere udseendet af acne. Andre virkninger af EGCG omfatter: a) styrkelse af immunsystemet b), neutralisering af frie radikaler c), fremme af leverfunktion d), reduktion af kroniske sygdomme e) forbedring af mentale evner

Andre produkter

Honning kan bruges til at helbrede sår og fjerne døde hudceller. Disse kvaliteter gør honning til en stor aktuel behandling. Dette skaber en antibakteriel formulering, der er gavnlig for mange hudlidelser, herunder:

Ansigtsplejeprodukter kan indeholde forskellige ingredienser til kropsbaserede produkter, fordi ansigtets hud er forskellig fra huden på resten.

Skriv kommentar